Marketing Consulting

Als Marketing Consultant help ik je bedrijf met om harder te groeien met hands-on advies over strategie en customer experience. Als geen ander weet ik hoe je een onderscheidend meerjaren marketingplan ontwerpt én hoe je de organisatie meeneemt om dat elke dag waar te maken.

Marketing Partner

Is je marketing team onderbezet? Of blijft de groei uit? Grote kans dat je marketing vast zit in patronen uit het verleden, zo krijg je herhaling en meer van het zelfde. Juist dan is het fijn om te sparren met een buitenstaander. Met mijn kritische en ervaren blik help ik jou of je team om de boel weer even op scherp te zetten.

Content Strategie en Ontwikkeling

SEO en Contentmarketing zullen de zichtbaarheid van je merk vergroten, maar wat heb je eraan als de content niet geloofwaardig of overtuigend is? Om te winnen help ik je merk zich meer te richten op geoptimaliseerde, gepersonaliseerde en door influencers geactiveerde ervaringen.

Marketing Support

Heb je af en toe extra marketingkracht nodig? Ik kan je ondersteunen met hands-on hulp bij het bijhouden van je WordPress website, ontwikkelen van content of campagnes.

Web Design

Ben je toe aan een eigentijdse website? Ik onderzoek de gebruiksvriendelijkheid van je website, maak nieuwe ontwerpen voor je site, photoshop afbeeldingen of brainstorm over nieuwe mogelijkheden voor je site.